Kære læser – velkommen hos BIZSTORY.dk

BIZSTORY er et storytelling-site med erhvervsfokus.
Vi fortæller de gode, spændende og anderledes historier fra virksomhederne – primært i trekantområdet og omegn.

Det meste af indholdet på Bizstory.dk tegner portrætter af nøglepersoner fra det pulserende erhvervsliv i Syddanmarks knudepunkt omkring Fredericia, Kolding, Haderslev, Middelfart, Vejen og Vejle eller med relationer hertil.

Bizstory.dk vil gerne rette fokuset på personerne bag de mange succesfulde små-, mellemstore- og store virksomheder og gå bagom entreprenørernes mindset i organisationen:

  • Hvad var de største udfordringer i starten?
  • Hvordan holder man sig i form efter “proof of concept”?
  • Hvilken indstilling bør man have som grøn iværksætter i dag?

Hos BIZSTORY står vi bl.a. for koncept, opsætning, vinkling, billeder, tekst, video og podcast. Vores særligt udvalgte indhold skal leve op til den kvalitet, de værdier og den fortællestil vi på BIZSTORY ønsker at fremstå med:

Vi vil levere relevant business-indhold, som bevæger, gør klogere og gør en forskel for læseren. Spændende historier fortalt med de relevante, digitale virkemidler – og med en storytelling-kant, der inviterer folket indenfor og bringer læseren tæt på erhvervslivet.

Vi er ikke en online avis eller et klassisk nyhedsmedie som fortæller “breaking” historier hver dag. Vi fortæller en række spændende og relevante stories hver måned, og historierne kommer på sitet løbende. 

 

Bizstory.dk er et gratis site drevet af multimedie- & web-bureauet Reformator samt teksforfattervirksomheden ArtInn – begge med base i Kolding.

Hos Reformator tilbyder vi design og udvikling af websites, webshops, annonce- og content-håndtering på sociale medier, fotografering, video, time-lapse, motion graphics med mere. Vi tror på enkelhed og nærvær i processen.
Se mere på reformator.dk

Hos ArtInn arbejder vi med storytelling og branding, altid ud fra målsætningen – at slutproduktet skal smage autentisk. Spids-kompetencen er forfatning og vi ser det som vores absolut fornemmeste opgave, at omsætte din fortælling til værdifuld content. Se mere på ArtInn.dk